Nyt Partners Spil – Prøv Partners Plus Leave a comment

Hvem elsker ikke brætspil? Kender og elsker du allerede det Partners spil, hvor man kan spille sammen to og to som partnere for at hjælpe hinanden til en fælles sejr? Nu er der et nyt Partners spil på markedet, nemlig Partners Plus. Og hvis du ikke allerede har prøvet det, så bør du helt sikkert gøre det. Her kan du læse mere om, hvad det nye Partners spil kan i forhold til det gamle.

Brætspil er en fantastisk aktivitet til at samle familie eller venner om en fælles aktivitet, hvor man kan grine og hygge sig sammen. Med det originale Partners spil, er det muligt at spille sammen som partnere, hvilket spillets navn så fint antyder. Dette brætspil minder til dels om ludo, men inkluderer spillekort som man skal have på hånden.

Det sjove og helt særlige ved Partners spillet er muligheden for at arbejde sammen som par. Med spillekortene, som viser forskellige træk, bytter man i starten af hver tur et kort med sin partner, således at man har mulighed for at hjælpe sin makker. Evnen til at arbejde sammen som par øger vinderchancerne, og det par, som arbejder bedst sammen, vinder således.

Hvad er nyt?

Selvom vi elsker det originale Partners spil, er det alligevel lidt ærgerligt, at man her er begrænset til kun 4 spillere, som brættet er lavet til. Partners har hørt vores bønner og har udgivet Partners Plus, som gør det muligt at spille hele 6 spillere ad gangen. Her kan man enten spille sammen i to hold af 3 på hver eller 3 hold bestående af 2 på hver.

Desuden er brættet udvidet med 2 ekstra farver i orange og lilla. Farverne er endda så veltænkt placeret på sådan en måde, at de repræsenterer farvehjulet i rækkefølgen – med urets retning: grøn, blå, lilla, rød, orange, gul. Derudover er der i denne nye udgave introduceret nye spillekort, som dermed pifter Plus-udgaven endnu mere op. Vi glæder os til at teste det af og se, om det er lige så godt, som det lyder. Vi glæder os i hvert fald over, at man nu kan invitere flere over til et spil Partners.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.